Posts Slider Block

Bună ziua lume!

Bine ați venit la WordPress. Aceasta este prima ta postare. Editați-o sau ștergeți-o, apoi începeți să scrieți!

Turul nostru cu barca pe insula secretă este doar pentru tine

Probabil că ați văzut deja facilitățile și activitățile noastre suplimentare? Sunt foarte multe și vă puteți bucura de oricare dintre ele. Dar astăzi vrem să punem un accent deosebit pe tururile cu barca pe insulă. Vă amintiți o carte despre Robinson Crusoe? Aveți șansa de a experimenta o parte din viața lui pe cont propriu!

Răcorește-te și evadează în adăposturile noastre naturale

Fiți creatorul propriei odihne pe plajă sau sub copaci, fiți în largul vostru și rămâneți pentru o vreme în intimitatea propriei minți. În stațiunea noastră vă veți bucura de frumusețea naturii, de gustul delicios al mâncărurilor gustoase și de priveliștea uluitoare a peisajelor uimitoare.

Septembrie în hotelul nostru

Bucurați-vă de timpul suplimentar pentru a învăța lucruri pe care nu le știați niciodată despre plaja voastră preferată! Credem că veți fi de acord că ofertele culturale sunt impresionante și intrigante. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Contactați echipa noastră și vă vom îndruma!

Concerte de muzică live la hotelul nostru

Vă puteți bucura zilnic de spectacole muzicale live la restaurantul cu terasă al Hotelului Palmeria. În fiecare săptămână invităm o nouă trupă în stațiunea noastră și suntem încântați să avem ca muzicieni constanți trupa de jazz a lui Jimmy Curgyr. Vă veți aminti cu siguranță sunetul valurilor și adevăratele concerte de muzică live pe plajă! Toate restaurantele [...]