Tururi cu elicopterul

Zborurile private și comune cu elicopterul de la vilă pentru plăcerea și afacerile dumneavoastră sunt acum disponibile pentru a fi rezervate cu o reducere semnificativă pentru oaspeții noștri. Dorim ca oaspeții noștri să vadă toată frumusețea pe care o are locul nostru și am creat tururi cu elicopterul. Acum fiecare poate vedea golfurile și golfurile frumoase pe care le are țara noastră.

Succesul nostru se bazează pe combinația câștigătoare a unei echipe de piloți foarte experimentați, împreună cu o flotă luxoasă de elicoptere, cu sediul în Thira și care deservesc întreaga regiune. Cu echipa noastră sunteți în siguranță și sănătoși, nu aveți de ce să vă faceți griji sau cel puțin cu privire la realizarea fotografiilor. Priveliștea de aici îți taie răsuflarea, așa că nu uita să iei aparatul foto cu tine!

Petreceți toate momentele plăcute în cer, bucurându-vă de peisajele spectaculoase ale satelor vechi din Santorini și de natura virgină din perspectiva unei păsări! Vă asigurăm că nu ați mai văzut niciodată o astfel de frumusețe și ceea ce este minunat este că vă puteți relaxa, călători și descoperi totul într-un singur loc. Vacanța dvs. va fi uimitoare și captivantă!

2 thoughts on "Helicopter Tours"

  1. Cynthia Ivory

    Activitate foarte neobișnuită și interesantă pe care ne-a propus-o hotelul. Am luat turul cu soțul meu (nu am zburat niciodată înainte) și emoția pe care am primit-o acolo sunt incomparabile cu orice sentimente. Va reveni cu siguranță!

  2. Lucio Rossi

    Respect pentru piloți, sunt adevărați geniali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *