Obțineți un pachet Fresh Spa și masă

Sunteți în căutarea pentru niște pachete noi în Palmeria Hotel? Avem câteva propuneri speciale pe care le vei accepta cu plăcere! Luați un pachet la preț redus și folosiți-l oricând doriți. Luați micul dejun, prânzul sau cina livrate în camera dvs. sau serviți-le în timp ce vă bucurați de tratamentele noastre rafinate de spa.

Sunteți binevenit să utilizați serviciul nostru de livrare de alimente și facilitățile spa 24 de ore din 24. În plus, planurile de petrecere a timpului liber seara târziu sunt și mai interesante: adunați-vă în jurul focarului în aer liber de pe terasa restaurantului pentru a privi apusul înainte de a lua masa cu stridii, tartare de biban de mare sau sashimi de doradă.

Dacă preferați peștele gătit, consultați meniul nostru cu opțiuni de pește la grătar, care se schimbă în mod regulat, dar oferă întotdeauna legume bine combinate, de proveniență locală.

Acordăm o atenție deosebită confortului și mesei oaspeților noștri și oferim cele mai bune servicii pentru a vă bucura de frumusețea fabuloasă a locului nostru!

3 thoughts on "Get a Fresh Spa and Meal Package"

  1. Jacob Davey

    Spa este pur și simplu uimitor aici! Vă recomandăm cu tărie să luați unul.

  2. Misty Mason

    Aici vi se va oferi mâncarea zeilor! Atât de delicioasă, nu știu cum fac asta, dar este pur și simplu ireală.

  3. Stacy Palmer

    Sora m-a surprins cu o petrecere pe coasta mării. Am izbucnit în lacrimi, totul a fost perfect. Vă mulțumim pentru organizarea perfecționată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *