Szerezzen be egy Fresh Spa és étkezési csomagot

Friss csomagokat keres a Palmeria Hotelben? Van néhány különleges ajánlatunk, amit örömmel fog elfogadni! Szerezzen be egy csomagot kedvezményes áron, és használja, amikor csak akarja. A reggelit, ebédet vagy vacsorát a szobájába szállíttathatja, vagy felszolgálhatjuk, miközben élvezheti kiváló spa kezeléseinket.

Éjjel-nappal szívesen látjuk ételkiszállítási szolgáltatásunkat és wellnesslétesítményeinket. Emellett a késő esti időtöltési tervek még izgalmasabbak: gyűljön össze az étterem teraszán lévő szabadtéri tűzrakóhely körül, és nézze meg a naplementét, mielőtt osztrigát, tengeri sügértatárt vagy tengeri keszeg szashimit fogyasztana.

Ha a halat inkább főzve szereti, nézze meg a grillezett halakat tartalmazó étlapunkat, amely rendszeresen változik, de mindig jól párosított, helyben termesztett zöldségeket kínál.

Hatalmas figyelmet fordítunk vendégeink kényelmére és étkezésére, és a legjobb szolgáltatásokat nyújtjuk, hogy élvezhessék a hely mesés szépségét!

3 gondolatok az "Get a Fresh Spa and Meal Package"-ről

  1. Jacob Davey

    A fürdő egyszerűen csodálatos itt! Erősen ajánlom, hogy vegyen egyet.

  2. Misty Mason

    Itt az Istenek eledelével leszel ellátva! Annyira finom, nem tudom, hogy csinálják ezt, de ez egyszerűen irreális.

  3. Stacy Palmer

    A nővérem meglepett egy partival a tengerparton. Könnyekben törtem ki, minden tökéletes volt. Köszönöm a tökéletes szervezést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük